Verdwenen Maaslandse middenstanders

beschikbaar in Bruna Tablisto voor iPad en Android

Verdwenen Maaslandse middenstanders is een boek vol tekeningen en anekdotes over verdwenen Maaslandse winkeltjes uit de vorige eeuw. Tot in de jaren zestig/zeventig van de vorige eeuw telde het dorp Maasland tientallen winkels. Deze waren veelal gevestigd aan reeds lang bestaande straten in de historische dorpskern van Maasland. De winkeltjes van toen zijn inmiddels vrijwel allemaal verdwenen. Verdwenen Maaslandse middenstanders neemt de lezer echter mee terug in de tijd en zal bij met name de iets oudere Maaslander talloze oude beelden en herinneringen oproepen. Het is hierdoor een feest van herkenning naar lang vervlogen tijden!

Dit boek bevat tevens twee portretten van verdwenen Maaslandse middenstanders op leeftijd, te weten Henk Moerman en Mien van Aalst!

Verdwenen Maaslandse middenstanders en Bruna Tablisto

Gebruikers van de Bruna Tablisto readerapp voor iPad of Android kunnen Verdwenen Maaslandse middenstanders downloaden en lezen op hun tablet. Bruna Tablisto is de gratis iPad app of Android app voor boeken, tijdschriften, vaktijdschriften, kranten en je eigen PDF en e-Pub bestanden.
Registratie - Algemene voorwaarden

Klik hier om de algemene voorwaarden te bekijken.