Boeken overzicht pagina 272


Praktijkvisies op Cloud Computing

Praktijkvisies op Cloud Computing - Victor de Pous (samensteller)

In dit boek verhalen negen auteurs over hun ervaringen met en visie op cloud computing, een nieuw leveringsmodel voor ICT, dat iedere organisatie tot voordeel kan strekken.

Praktijkvisies op het Reisrecht

Praktijkvisies op het Reisrecht - Victor de Pous

De auteur bespreekt in 20 analyses juridische problemen waar reisagenten, vervoerders en reizigers mee te maken hebben. Dat doet hij aan de hand van actuele rechterlijke uitspraken. Interessant voor de reisbranche, vliegtuigmaatschappijen en reizigers.


Rechercheurs de Haan en Damhuizen deel 2

Rechercheurs de Haan en Damhuizen deel 2 - Bertus van Luik

Bertus van Luik schreef in dit tweede deel drie nieuwe verhalen over rechercheurs De Haan en Damhuizen die zich afspelen in Meppel en omgeving. Drie spannende, los van elkaar staande detective-verhalen in de stijl van Baantjer!

Huang Fan: twee verhalen

Huang Fan: twee verhalen - Huang Fan (translation: Jerry Kuo and Mathilda Banfield)

Twee verhalen van Huang Fan, vertaald uit het Chinees. 'Hoe meet je de breedte van de goot' wordt gezien als het eerste postmoderne werk in Taiwan, het andere, 'Roman Experiment', is een voorbeeld van het experimentele schrijven van Huang Fan.

Een Elfstedenrijder vertelt...

Een Elfstedenrijder vertelt... - Fred Louter

De Elfstedentocht spreekt al decennialang vrijwel iedere Nederlander tot de verbeelding. De Tocht der Tochten is dan ook inmiddels onderdeel van onze nationale identiteit. Een aantal Elfstedenrijders vertelt het verhaal van hún Elfstedentocht. Met onder...

Een Maaslander vertelt...

Een Maaslander vertelt... - Fred Louter

Wie van recente lokale geschiedenis houdt, kan in dit boek zijn hart ophalen. Zeven boeiende portretten van Maaslanders, het Maaslandse volkslied én niet te vergeten een kleine 200 bijnamen, maken dit boek tot een uitgave die iedere rechtgeaarde...

Jaarboek MVV '27 seizoen 2010-2011

Jaarboek MVV '27 seizoen 2010-2011 - Fred Louter

Jaarboek MVV '27. Boordevol verslagen en nieuwsfeiten uit het seizoen 2010-2011. Door de aantrekkelijke vormgeving is het een boek dat u geregeld weer in handen zult nemen om nog eens terug te blikken op deze bijzondere voetbaljaargang.

Het spel met de handen - een tweelingziel liefde

Het spel met de handen - een tweelingziel liefde - Corine van Delsen

Het spel met de handen is een verhaal met autobiografische accenten.over een vrouw die in 1992 naar Egypte reist, samen met haar echtgenoot. Zij ontmoet daar allerlei mensen die ze eigenlijk al lang lijkt te kennen. Er vinden merkwaardige gebeurtenissen...

FruITion

FruITion - Chris Potts

Wordt het niet eens tijd dat de CIO zijn biezen pakt? Heeft zijn functie nog bestaansrecht? In dit boek geeft Chris Potts de antwoorden.